Интернет-библиотека NemaloKnig.net: читай-качай!

Мойс Джоджо - книги автора

Творчество автора (Мойс Джоджо) представлено в следующих жанрах: Любовные романы, Современные любовные романы, Проза, Современная проза

 Название
 Серия
 Жанр
Аз преди теб

Двадесет и шест годишната Луиза Кларк е обикновено момиче, което харесва обикновения си живот. Лу живее със семейството си в малка къща в провинциално английско градче. Младата жена обожава работата си в местното кафене и ексцентричните дрехи. Тя е доволна от спокойния си живот, възнамерява да се омъжи за дългогодишния си приятел Патрик и да му роди куп деца. Светът й се преобръща, когато неочаквано загубва работата си. Наред с безпаричието, безработицата я кара да се чувства безполезна. Лу полага неимоверни усилия да си намери нова работа, но няколко седмици във фабрика за обработка на пилета и верига за бързо хранене я довеждат до ръба на отчаянието. Затова, когато й предлагат да стане личен асистент на мъж с увреждания срещу добро заплащане, тя решава да опита.

Тридесет и три годишният Уил Трейнър граби с пълни шепи от живота. Той обожава работата си, предизвикателствата и пътуванията, които непрекъснато му напомнят, колко необятен е светът. Произшествие с мотор го приковава към инвалидна количка и превръща дните му в безрадостно съществуване.

Две години по-късно Уил няма представа, че Лу ще стане част от живота му и ще го разтърси из основи. И двамата не подозират, че запознанството им ще ги промени завинаги…„Аз преди теб“ е преведена на 30 езика. Невероятната история на Лу и Уил се задържа в британските класации за бестселъри в продължение на 350 дни.

Серия:
 
Корабът с булките

Австралия, 1946 г.

Войната е свършила. Шестстотин и петдесет австралийски булки, омъжени за британски военнослужещи, се отправят на необикновено пътуване. Те се качват на борда на самолетоносача „Виктория“, изпълнени с трепетно очакване да видят любимите си. Над хиляда морски офицери и деветнайсет самолета ги придружават по време на шестседмичното плаване до бреговете на Англия. От другата страна на земното кълбо ги очакват съпрузите им. Или неизвестното бъдеще.

Въпреки строгите правила, които разделят мъжете от жените на кораба, пътищата им скоро се пресичат. За мнозина любовта и клетвите за вярност се оказват недостатъчни, за да устоят на изкушението.

Медицинската сестра Франсис се опитва да избяга от спомените си и да започне нов живот. Въпреки че е мълчалива и сдържана, тя постепенно се сближава с пасажерките от каютата си. На пръв поглед богатата и надменна Ейвис, неграмотната Джийн, жизнерадостната Маргарет и скромната Франсис нямат нищо общо помежду си. По време на пътуването обаче те се опознават и сприятеляват. Въпреки различията. Въпреки греховете от миналото. Защото всеки заслужава втори шанс. А понякога пътуването се оказва по-важно от крайната цел.

Романът е вдъхновен от истинската история на бабата на Джоджо Мойс - Бети Маккий. Една от булките, предприели това пътешествие преди близо седемдесет години

Серия:
 

Схожие по жанру новинки месяца

 •  (Не)строго бизнес
   Д Алекс, Мейер Лана
   Любовные романы, Современные любовные романы, Остросюжетные любовные романы, Эротика

  ЭМИЛИЯ: Цель Адриана Батлера достигнута и контракт на мое тело у него в кармане.

  «– Ты должна запомнить основные правила: никакой одежды в постели.

  Никаких других мужчин.

  Никаких разговоров.

  Полный доступ, когда и куда я захочу.»

  Я проиграла сражение, но главное противостояние впереди, и я сделаю все, чтобы выйти из него непобеждённой.


  АДРИАН: Гордеева действительно могла сесть в мое кресло.

  Для этого нужно было совсем немного.

  Не быть такой возбуждающе-сексуальной.

  Не подходить ко мне на «Распутной Джен».

  Выйти замуж за Демидова-младшего.

  Не повезло тебе, детка. Ты сильно накосячила. Облажалась по всем статьям.

  Теперь мое кресло тебе светит в единственном случае, если в нем буду сидеть я.

 •  Его любимая девочка
   Михаль Татьяна
   Любовные романы, Современные любовные романы

  Он похитил меня и лишил всего. Он превратил мою жизнь в ад, бросив в пучину греха и порока. Лишив невинности, Он лишил меня и души… Он называет меня своей любимой девочкой, а я Его ненавижу.

  * * *

  Эта история непростая. Для героини весь её мир переворачивается с ног на голову и превращается в настоящий кошмар, приправленный сладкой и изощрённой пыткой умелого соблазнителя. Она открывает в себе тёмные стороны и шагает в пропасть…

  Этой книгой я хочу показать читателям не ванильную историю, а историю больной любви, когда одержимость может превратить жизнь любого человека в настоящий ад.

  * * *

  Предупреждение! Книга содержит реальное описание постельных сцен! Возможен мат! Эротический триллер.

 •  Невеста для тирана
   Бессмертная Майя
   Детективы и Триллеры, Иронический детектив, Любовные романы, Современные любовные романы, Остросюжетные любовные романы

  Пытаясь вытащить бизнес отца из финансовой ямы, я соглашаюсь на самое большое безумство в своей жизни – выйти замуж по расчёту за красавца-миллионера. Но я сама не ожидала, что путь к счастью окажется столь тернистым, а мой супруг – вовсе не прекрасным принцем, о котором мечтает каждая девушка. И как теперь быть? Содержит нецензурную брань.

 •  Брак по принуждению, или расплата за грехи отца
   Михаль Татьяна
   Любовные романы, Современные любовные романы

  Её зовут Кристина. Булат не смог перед ней устоять. Сначала она накричала на него, прямо на пресс-конференции, обвинив, что он посадил в тюрьму невиновного человека. Затем, на парковке страстно поцеловала, предложив себя в обмен на свободу отца. Так, так, так… А ведь Булату срочно нужна женщина, согласная на некоторое время стать его женой, ведь срок дурацкого завещания истекает. Кристина идеально подходит на эту роль.

  По мотивам сказки «Красавица и чудовище».

 •  Химера, или Дитя двух отцов
   Михаль Татьяна
   Любовные романы, Современные любовные романы

  Меня зовут Виктория. История, которую вам расскажу — не выдумка, а суровая реальность.

  Ребёнок, которого я родила — необычный. Моя дочь — дитя двух мужчин.

  Моя малышка — химера. У неё двойная ДНК и двойная группа крови.

  Природа любит удивлять…

  Два соперника, оба претендуют на меня и на мою дочь.

  А я устала от этих двоих. Никого не хочу.

  Или всё-таки хочу?

 Жанры книг


 Новые обзоры